Reviews from Restaurant Diamant Groningen

Recent reviews

5.0
Marcella
18 May 2022

Snel bezorgd. Het eten was prima

Jack Smit
18 May 2022
F.A.Koops
12 May 2022

Zeer tevreden over de snelle bezorging en de kwaliteit van het eten.

cj
9 May 2022

lekker, snel en genoeg ook niet duur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huizenga
21 April 2022

Zoals altijd een uitstekende maaltijd, dank!

B. Miedema
17 April 2022

Prima

Klaas
13 April 2022
G v Dusschoten
10 April 2022

Normaliter altijd tevreden bij de Diamant. Nu was de mie die we hadden besteld grotendeels niet gaar, dat was een aardige tegenvaller.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
7 April 2022

Supersnel en heel erg lekker.

M
2 April 2022

Ruim voldoende grote portie, dus dat is een pluspunt. Het vlees is de babipangang was best taai en hierdoor minder lekker dan ik van andere Chinese restaurants gewend ben. Het satéstokje dat bij in het bakje van de babipangang zat, was gewoon echt niet lekker. De kip had totaal niet de structuur en smaak van kip. Daarnaast was er een beetje satésaus door de babipangang gemixt, doordat de deksel niet goed afsloot.

Marjan
1 April 2022

Altijd op tijd bezorgt en natuurlijk altijd lekker eten we zijn echt tevreden

Carin
29 March 2022

Smaakt weer heerlijk! Super dat mevr. van restaurant nog via tel. checkte of alles wel klopte qua bestelling en onze wensen. Vriendelijke bezorger.

Westerop
28 March 2022

Heel netjes gebeld dat de bestelling een kwartier later zou komen Kan gebeuren Uiteindelijk bijna 3 kwartier later

Eef
26 March 2022

Eten was goed warm en lekker! Wel heel veel groente in de mixschotel, volgende keer kies ik net een iets ander gerecht. Bezorging top!

Irma
20 March 2022

Heerlijk eten, altijd weer prima!

Paulien
13 March 2022

De bami was prima. De fou you hai redelijk echter minimale rode saus, waardoor het niet echt heel smakelijk was. De grote van de porties was goed. Mini loempia’s redelijk qua smaak. Kipvleugels waren niet lekker. Smaakt erg naar frituurvet en deze heb ik niet opgegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry
13 March 2022

Ging om een 1-persoonsmaaltijd en ik wilde afhalen (ook gezien bedrag de enige optie). Wat moeite om bij website van Diamant te komen. Raakte diverse keren verzeild in websites van Thuisbezorgd.NL. Uiteindelijk wel gelukt en bestelling afgehaald. Ging supersnel. Was heerlijk. Enige punt is dat je wel een hele grote eter moet zijn wil je die portie volledig kunnen opeten!

Ing
12 March 2022
Dan
11 March 2022
Casper
9 March 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Goeie prijs en lekker eten

Jack Smit
2 March 2022
Mara
26 February 2022
Barry
25 February 2022

Binnen 30 min. had ik mijn bestelling in huis. Het was super lekker maar waar ik mij aan stoor is dat je een maandmenu voor 2 personen besteld en de gerechten bakjes (tjap tjoi e.d.) super klein zijn. (ik bestel toch niet in Madurodam?!) en verder de transactie kosten en het plastic tasje waar je voor moet betalen, beetje flauw...

Rinse
24 February 2022
Johan
22 February 2022

Was goed van smaak . Mooie hoeveel heden kwa eten, wel jammer dat je ruim uur moest wachten maar uit eindelijk wel wachten waard en was goed warm allemaal

Gert
20 February 2022

Een van de beste adressen voor goed Chinees eten in Groningen

Henk
17 February 2022

Heerlijke maandmenu. Echt een aanrader.

J.Hoeboer
17 February 2022

Netjes verpakt, goed warm en prima van smaak.

Alexander
16 February 2022

Vriendelijke bezorger, keurig op tijd. Eten dikke prima. Net als bij andere Chinezen wel laatste tijd combinatie van stijgende prijzen en krimpende porties. Maar nog steeds wel een redelijke prijs kwaliteit verhouding.

Nico
15 February 2022

Lekker gevarieerd eten. Vlot bezorgd

Hansma
14 February 2022
J. En K
13 February 2022

Heerlijk! Stond op tijd klaar, goede porties. Juiste temperatuur en erg lekker!

Jack Smit
13 February 2022

zoals we gewend zijn, Alles gewoon weer perfect. ;)

Lucas
12 February 2022

Had gevraagd om een andere saus bij de Pekingeend en ook kroepoek ipv frisdrank. Prima geregeld!

anoniem
11 February 2022

snelle bezorging en het eten was weer top

Johan
10 February 2022

Heerlijk eten en op tijd geleverd! Top!

Kees
9 February 2022

Lekker openruggetje gegeten top chinees

Margreet
5 February 2022
Benno
5 February 2022

Eten was uitstekend, helaas was de bezorging 25 minuten later dan afgesproken.

Remco
2 February 2022

Wederom lekker gegeten, grote porties en prima prijs/kwaliteit verhouden. En bovenal snelheid van bezorging kan niet geëvenaard worden door anderen. Dus, tot de volgende keer.

Frans Kosters
1 February 2022
Jack Smit
31 January 2022
Richard
23 January 2022

Opgewarmd Weinig Ben ik niet gewend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miedema
23 January 2022

Heerlijk vers en ptiig

Heidi
22 January 2022

Lekker en voldoende eten, vriendelijke bezorging, sneller gebracht dan was aangegeven. Ik bestel er vaker en blijf er bestellen. Zeer tevreden.

Elly
22 January 2022
Meertens
20 January 2022
F. Van der Wal
19 January 2022

Ik vond het deze keer weer echt verrassend lekker, zag er vers uit!

Joost
11 January 2022

Pangsit prima, nasi prima. Babi pangang oud, droog en bedorven smaak. Uitgespuugd en daarna was ik ook meteen uitgegeten. Ik bestel hier niet weer.

Sandra Reinderink
8 January 2022

Heerlijke gerechten met veel smaak!

Greet
7 January 2022

Geef max sterren, maar ik vond loempia met roedjak erover niet lekker. De loempia was helemaal zacht. Ik zou de saus in een apart bakje doen zodat je er thuis bij kan doen, dan blijft het knapperig. Maar mss hoort het wel zo. Nooit eerder geprobeerd. En mss vinden anderen dat juist lekker. Het werd lekker snel en warm gebracht. Oh, en de Singapore mihoen was heerlijk, vers en lekker pittig.

Joke Bajema
2 January 2021

Zeer teleurgesteld! De loempia's smaakten muf en het vlees (babi pangang) leek meerdere malen opgebakken en had geen smaak meer en was keihard. De Wantan soep was wel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice Massaro
31 December 2021

Prima, maar het was niet warm genoeg.

Herms
30 December 2021

Helaas zat er een slecht stuk rundvlees in mijn bestelling en heb ik er twee dagen ziek op de bank van gelegen. Normaal zijn we erg tevreden over de Diamant, maar ik zal voorlopig even niet meer bij ze bestellen.

Aïshyta
27 December 2021
Koekje
21 December 2021

Smakelijk eten. Vegetarische loempia is echt een aanrader. Maar ook de sate ajam en de thaise massamen nua vonden we erg lekker. Fijn als je eens wat anders wilt dan babi pangang. Wij haalden het af. Het was op tijd klaar en nog lekker warm toen we thuis kwamen.

Moeni Djoegan
20 December 2021

Eigelijk ben ik niet helemaal tevreden , want het vlees "speenvarken "dat ik besteld had ,was wel smakelijk , maar wel verbrand ! ik heb het binnen een week 2 keer zelfde gehad! Ik ben niet meer van plan eten bij u meer te bestellen , helaas .

Hannie
17 December 2021

Heel lekker!

Jack Smit
14 December 2021

Heerlijk gegeten weer... :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JB
12 December 2021

prima zoals altijd , snel bezorgd .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hedde Biesma
9 December 2021

het was weer heerlijk !!!

Frans Kosters
6 December 2021

alles altijd heet en op tijd

Ina Tilman
5 December 2021

Niks aan toe te voegen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klaas
3 December 2021
Bos
1 December 2021

Heerlijk! Vers! Snelle bezorging! Blikje drinken gratis erbij top!

Nico
30 November 2021

Lekker eten; vlot bezorgd; ruime porties

Redmar
28 November 2021

Snelle bezorging, heerlijk eten, goede portiegrootte, kortom super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

NN
23 November 2021
Lucas
22 November 2021

Het ene bakje met de kipfilet zat erg vol waardoor hij lekte dus beter sluitende bakjes of iets minder saus is denk ik beter. Verder alles prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jack Smit
21 November 2021
Henk ten Doeschate
20 November 2021

De loempia was niet goed, bedorven of zo. Na een paar happen weggegooid. Meestal ben ik heel tevreden met Diamant.

Melanie
14 November 2021

Het was blijkbaar druk dus het duurde langer dan normaal, maar keurig op de aangegeven tijd. Eten was goed heet en net zo lekker als altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

James
14 November 2021

Babi pang was zeer slecht Gelukkig was de nasi wel lekker

Peta Bartlema
13 November 2021

Het eten werd vlot bezorgd en was van uitstekende kwaliteit.

Paul
13 November 2021

Zeer snel en heel erg lekker.

bart
9 November 2021

fantastisch lekker, ook goed warm nog

Ing
7 November 2021

Wederom super snel bezorgd. Het eten is altijd goed warm!

Smith
4 November 2021

Heerlijk Ossenhaas pikant met groente..om je vingers bij af te likken..mmm

Roy
1 November 2021

Altijd genieten, bestelling altijd eerder klaar dan afhaaltijd!

Na
30 October 2021

Was lekker.. Nu een keer een ander gerecht besteld dan wat ik altijd bestel.. Ook dit was heerlijk!! En bezorger ook vriendelijk!!

Perfect
27 October 2021
Tom
26 October 2021

Het eten en de bezorging was top, als ik jullie een tip zou mogen geven dat zou dat het tijdstip van de bezorging zijn, jullie waren ruim 10 minuten te vroeg 😄

Barry
21 October 2021

In een maand menu had ik een keer kip in pikante saus, deze was heerlijk. Nu dacht ik deze eens los te bestellen maar kreeg een hele andere saus welke niet echt super was . Beetje raar dat het dan opeens een andere saus is..

Jack Smit
15 October 2021

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende eten.

Klaas
14 October 2021
Mieke
8 October 2021

alles was heerlijk, ook ons bezoek heeft gesmuld

William
2 October 2021

Zat geen smaak aan het eten. Was allemaal heel licht van smaak en niet heel lekker. De kroepoek was wel erg goed en de nasi was prima. Eten was voor de rest goed warm en keurig op tijd.

Melanie
1 October 2021

7 van die naar zeep smakende blaadjes in de curry was iets teveel van het goede. Helaas was de saté tijdens het vervoer omgevallen waardoor de beker bijna leeg was. Ondanks dat toch heerlijk gegeten

Jannie
1 October 2021

Het eten was weer erg goed! We hebben heerlijk gegeten.

Eddy
29 September 2021
Michał
27 September 2021

Lekker

Leemburg
25 September 2021
Hans
21 September 2021

Heerlijke kip kerrie

anoniem
20 September 2021

binnen 20min bezorgd en eten was top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans Kosters
14 September 2021

snelle service en alles altijd heet.

Barry
11 September 2021

Heeeerrrrlijk en weer op tijd afgeleverd. Jammer dat mijn saus keuze niet doorgekomen is, stond wel op de bon, maar zo was het ook erg lekker.

Pettinga
9 September 2021
Jack
6 September 2021

Goede oude vertrouwde Kwaliteit.. TOP

Ellen
6 September 2021

1 oude opnieuw gefrituurde koe-lo-yuk tussen de verse. Vandaar geen vijf sterren. Verder top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. Luttje
4 September 2021

Prima

Jaap Huizinga
31 August 2021
Jaap
30 August 2021

Lekker en vlot bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sebastiaan
29 August 2021

Heel snelle bezorging en prima eten.

Lukas
28 August 2021

Thaise Gaeng phed nua besteld! Heerlijk van smaak en lekker(niet te) pittig. Aanrader!

H P
27 August 2021

Super snelle bezorging en geweldig lekker eten.

Barry
25 August 2021

Zoals altijd erg lekker en netjes op tijd afgeleverd.

lekker eten
25 August 2021

snelle bezorging, eten was top had iets meer gekruid gemogen. zou hier zeker vaker bestellen.

Roy
24 August 2021

Vegetarisch top!

silvia
21 August 2021

Eten was weer heerlijk djw

kvs
20 August 2021

lekker

Diana Albronda
19 August 2021

Heerlijk gegeten en genoten ❤

Roy
19 August 2021

Tofu gerecht, vegetarisch top!

Schluter
17 August 2021

Smaak was goed. Alleen jammer dat bami en witte rijst niet apart geleverd werden, maar vlees bovenop de rijst/ bami in het bakje geprakt werd. Onze kinderen lusten alleen bami en rijst puur. Eerder deden jullie dit niet.

Jan
17 August 2021

Weer een lekker maandmenu, en vlot bezorgd. Kortom uitstekend!

Ingmar jordan
17 August 2021

Jezus wat was mijn eten er snel lekker warm goed veel een hele goede Chinees restaurant

Folkers
7 August 2021
-
6 August 2021

Snelle bezorging en het eten was erg lekker!

Klaas
2 August 2021
Berjan
1 August 2021

Heerlijke maaltijd en ondanks dat er vertraging zou zijn toch geweldig snel bezorgd . Dank julliewel !

Eddy
1 August 2021

Vandaag smaakte de bami ramas anders dan anders, misschien een nieuwe kok? Mochten we er ziek van worden dan zal ik contact opnemen!

Rina
29 July 2021

Snel geleverd. Vriendelijke bezorging

Nikki
24 July 2021

Super lekker eten, veel ook. Bezorger was ook vriendelijk en vlot. Lekkere, grote pisang goreng. Bestel zeker weer!

Thomas
22 July 2021

Om 18.53 besteld en om 19.11 ging de deurbel. Dat is nog eens rappe tijden kan je niet tegen kijken. En het eten smaakte weer erg lekker

Barry
15 July 2021

Altijd super maar dan ook echt super lekker en wat ook heel belangrijk is, is dat je niet lang hoeft te wachten. Altijd een snelle bezorging !!

Marc
14 July 2021

Weer een keer babipangangang met pikante saus besteld. Is uitstekend goed zacht en mals vlees met geroosterde buitenkant. Saus is wat weinig vandaar een bekertje saus bijbesteld. Lekker gegeten en weer zeer tevreden over de kwaliteit

H Muthert
13 July 2021

Jaar in jaar uit één van de beste !

sylvia
12 July 2021

ik had 2 gerechten besteld: koe loe kei en kip kerrie,. met 1x bami, 1x nasi en loempiaatjes. Waarom krijg ik er wederom een halve portie koe loe kei, en halve portie kerrie maar ook nog eens halve (onbestelde) portie kip sate bij? Ik bestel geen kip sate, dus ik wil het ook niet!

Silvia
11 July 2021

Eten is heerlijk alleen bestelling niet compleet helaas dat was ff baalen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexander
8 July 2021

Ik had een maandmenu besteld. Op zich prima kwaliteit van de beide gerechten en de saté. Ik was wel behoorlijk teleurgesteld in de bami. Dit was feitelijk vrijwel alleen noodles. In een periode van het jaar dat prei goedkoop is, had ik denk ik hooguit tien kleine stukjes in een hele bak bami. Verder wat stukjes ham en that's it. Zo kaal heb ik nog nooit van mijn leven waar dan ook maar bami gehad.

Leemburg
7 July 2021
Anoniem
6 July 2021
Rianne
5 July 2021

Heerlijk weer!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koopmans
5 July 2021
Smith
4 July 2021

Wat mij opvalt is dat de saus wat gelei achtig… Er jammer… Dit was vroeger niet zo…

Barry
30 June 2021

Natuurlijk zoals altijd weer super lekker !!

E. Luttje
28 June 2021
Miedema
27 June 2021

Prima bezorging en heerlijke maaltijd

Jolanda Hennekam
25 June 2021

Mi-fang met gesneden kip was erg lekker, met o.a. verse knapperige taugé. Kipfilet net kerriesaus was ook prima, met diverse groenten. Het werd lekker snel bezorgd en was nog goed warm. Aanrader!

will
24 June 2021

alles prima. erg goed.

Barry
22 June 2021

Altijd lekker en altijd een snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lenn
18 June 2021

De nasi was niet zoals die normaal gesproken was, Smaakloos, weinig extra's erin. Leek erg op gewoon witte rijst. Jammer, normaal is het een stuk beter

Thomas
10 June 2021

Nu voor de 2e keer besteld en de kwaliteit is top. Via de eigen site bestellen!! Zodat thuisbezorgd niet de 14% commissie inneemt en het restaurant er ook nog een beetje aan overhoudt. En je krijgt een gratis blikje Fanta of Cola (de echte, geen namaak zoals zovele erbij doen). Snelle bezorging. Dus ben dik tevreden. Eerder altijd bij andere Chinees restaurants besteld maar de kwaliteit was niet denderend, nog een andere geprobeerd, net zo bedroevend. Ik bestel hier (nu 2e keer) en niet teleurgesteld.

Anoniem
9 June 2021

Top

Klaas
3 June 2021
Michael
2 June 2021

Altijd vers en lekker eten, geweldige service van de gastvrouw en de uitstekende kok.

Ee
31 May 2021
Chris van der schaaf
31 May 2021

Allemaal erg lekker zoals altijd en snel bezorgt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. Luttje
30 May 2021

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim Oosterbeek
28 May 2021

snelle bezorging eten goed warm en bijzonder lekker, kan het iedereen aanbevelen Wim

Jack.S
25 May 2021
Ineke
24 May 2021

Was top! Alleen iets teveel en misschien nadenken over ander verpakkings materiaal..

bosman
22 May 2021

zo als gewoonlijk weer super lekker en snel bezorgd

G.
17 May 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Pimpy
10 May 2021
Manou
2 May 2021

Altijd goed en altijd voldoende

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
2 May 2021

Heerlijk eten!

Roo
28 April 2021

Niet te eten!! Nooit weer

Luc
27 April 2021

Was allemaal dik in orde

E. Luttje
27 April 2021

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

johannes klunder
26 April 2021

Vooral de combi gerecht tjap tjoy was slechter stuk minder wat we van u gewent zijn

Paul
26 April 2021

Snel bezorgd en zeer lekker. Ook onze gasten waren enthousiast.

Leemburg
22 April 2021
C. van Beilen
21 April 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd eigenlijk. Echter na de tientallen keren dat we besteld hebben bij Diamant, was de bezorging deze keer niet geslaagd. Het leek alsof hij met de scooter was gevallen, want alle saus zat overal aan een kant. Zelfs onder de rand van de Nasi deksel zat de saté saus en saus van de mini loempia's. De saus van de mini loempia's was dus ook bij de loempia's ingelopen en daarna er deels uit. Ik heb nog nooit zo'n ravage meegemaakt, en ga er ook vanuit dat het een incident betreft. Afgezien van dat de loempia's dus niet meer knapperig waren, heeft alles zeer goed gesmaakt. Ik zal dan ook zeker weer bestellen in goed vertrouwen, want Diamant stelt nooit teleur.

Marjet
19 April 2021

Prima loempia's met pindasaus en heerlijke gebakken garnalen met een lekkere pikante saus! Het was weer genieten!

Harmen
18 April 2021

Naast de bekende menu’s een prima Thaise menukaart! Verse ingrediënten en smaakvol. De babi pangang vind ik aanmerkelijk minder vanwege de slijmerige saus. Dat kun beter gescheiden bestellen.

Jan
17 April 2021

Vies

Wendy
10 April 2021
Hessel
9 April 2021

Zoals altijd geweldig

Arens
9 April 2021

👍🏾👍🏾👍🏾👌🏾

Jack.S
9 April 2021

na 45 jaar nog steeds perfect.

RC
6 April 2021

Snel en lekker

E. Luttje
5 April 2021

Prima

ms markvoort
5 April 2021

Het garnalen gerecht was heerlijk. Verder hadden we groenten in rode kerrie . Dit bestond vooral uit tofu met weinig groente. Tofu stond niet in de beschrijving. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny Nuruwe
1 April 2021

Zoals ik eerder had aangegeven bij mn vorige bestelling, vond ik de nasi geen tot weinig smaak hebben. Misschien voor de volgende keer, want de rest is nml wel goed, behalve de bami en de nasi.

Michel
1 April 2021

Keurig op tijd. Aardige bezorger! Eten was heerlijk! Dat wordt vaker bestellen bij Diamant!

Joshua
29 March 2021

Vet snelle bezorgtijd, vet lekker eten, vet goede beoordeling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tonnie
28 March 2021
Erik
28 March 2021

Het eten was weer erg goed. We hebben al meerdere keren eten gehad van Diamant en elke keer was de kwaliteit erg goed.

Nieborg
27 March 2021

Snelle bezorging en het eten was heerlijk.

MZ
26 March 2021
HDB
25 March 2021

Echt perfect. Al lang fan, maar deze keer was het wel heel goed. Mega snel bezorgd en de kwaliteit die we gewend zijn.

Jack.S
22 March 2021
Ciska
20 March 2021

Het eten was lekker, goede en snelle service.

Anoniem
19 March 2021

Het eten was erg snel bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk! Eten was prima goede grote porties! Zeker een aanrader!

E. Luttje
15 March 2021

Prima

Lukas
12 March 2021
Bosman
6 March 2021

Prima kwaliteit en correcte bezorging

Silvia
3 March 2021

Was weer heerlijk djw

De Vries
1 March 2021
Em
1 March 2021

Lekker eten

scholtens
1 March 2021

prima geregeld. dik tevreden cijver een 9.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. Luttje
28 February 2021

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

bas
28 February 2021
Eric
27 February 2021
M Williams
27 February 2021

Slechte babi pangang.. geen smaak aan

johannes
27 February 2021

Kwaliteit eten en bezorging een dikke tien

Kronkelworm
25 February 2021

Prima eten, makkelijk online te bestellen, temperatuur goed, op tijd. Niets op aan te merken. (Behalve de mini-loempia’s, maar die zijn denk ik bij geen enkel restaurant nog knapperig na bezorgen.)

de vries
24 February 2021

Was allemaal prima. Had alleen lang plakken kroepoek verwacht. Verder alles goed.

Bennie
23 February 2021
Jack
22 February 2021

Al jaren klant kwaliteit altijd perfect.

Gerda
19 February 2021

Zoals vaak weer verrassend snel bezorgd en constante kwaliteit. Weer heerlijk gegeten.

maaike. F
18 February 2021

lekker eten

Wim
15 February 2021

Bestelling kwam precies op het tijdstip dat ik had aangegeven. Heel fijn! (En het was ook nog lekker!)

Moi
13 February 2021

Eerder al paar keer hier eten besteld via thuisbezorgd. Was lekker en veel. Nu direct via restaurant. Was € 0,35 duurder, maar ach. Gunnen we de handel! Het eten was nu op zich goed, maar de helft was al niet meer echt warm. We hebben besteld om 18.15, kregen bericht dat het 19.50 bezorgd zou worden. Het was er 20.10 uur. Met Thuisbezorgd was dat steeds een uur. Dus een volgende keer toch weer via thuisbezorgd....

Lieneke Pool
13 February 2021
Thomas
12 February 2021

Lekker! Jammer dat we de beleving van het aquarium thuis niet kunnen meemaken.

Mars
11 February 2021

De dag begon weer prachtig. Waar het voorheen sombere dagen waren en stilte heerste, hing vanochtend een zekere vrolijkheid in de lucht. Er ligt ijs. Groningen snakt naar een beetje vrijheid, de mogelijkheid iets te beleven. Nog altijd volledig in lockdown geeft het winter weer ons deze vrijheid, de zon die schijnt, het ijs dat dik genoeg is. Het zou een mooie dag worden. Na een x aantal uur te hebben gespendeerd in de frisse buiten lucht kwam het prachtige idee omhoog om Chinees te bestellen. Vanwege eerdere goeie ervaringen met uw zaak, werd de website erbij gepakt en vlot besteld. Vluchtig werd er een spelletje gespeeld met het gevoel binnen een korte tijd aan tafel te kunnen. Helaas kwam vanuit de zaak bericht dat de bestelling om half 9 pas bezorgd zou kunnen worden, wat een hoop gedoe met de avondklok zou opleveren. Volledig in paniek en op zoek naar manieren om op tijd thuis te kunnen zijn, werd het restant van de wachttijd doorgebracht. Het moment was eindelijk daar, we konden

Klaas
6 February 2021
E. Luttje
3 February 2021

Prima

Helene
31 January 2021

Snel, netjes, warm, smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
31 January 2021

Top gegeten

Bert
31 January 2021

Prima, niks te klagen. De bezorging was als afgesproken, het eten was prima. Ik blijf klant,

Arjan
30 January 2021
Frans
29 January 2021

Wederom heerlijk eten. Warm! En op de aangegeven tijd bezorgd. Wat wil je nog meer.

Kevin Barron
28 January 2021

Was prima!

Paul
28 January 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker en zó snel dat ik bijna mijn mond verbrandde bij de eerste hap.

Klaas
27 January 2021
Jan knevelman
24 January 2021

Het eten was uitmuntend en bezorg goed op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ikke
23 January 2021

Vertrouwd goed, snel klaar en goed geprijsd

Danny
23 January 2021

Eten was goed, mag van mij iets heter, en de nasi en bami mag van mij wel iets meer smaak krijgen. Voor de rest is t allemaal dik in orde, bezorger was netjes, en mooi op de aangegeven tijd. Thumbs up!!

Marischka
23 January 2021

Gewoon lekker eten en goed warm en vooral op tijd geleverd.

Elly
22 January 2021

Oh het was weer zo lekker! Vers, heerlijk en op tijd wat wil een mens nog meer. Dank voor de kwaliteit en de service.

bosman
21 January 2021

zoals gewoonlijk weer heerlijk en goed bezorging ook weer prima

Lies
21 January 2021

Heerlijk!

Henk
21 January 2021

Erg lekker!

Harrie
19 January 2021

Altijd lekker

J.B
18 January 2021

prima zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjon roozekrans
10 January 2021

Precies op tijd. Heerlijk eten

Jack.S
9 January 2021

Zoals gewend. helemaal weer perfect.

Silvia
9 January 2021

Het was weer super bedankt🙂

Sior
5 January 2021

De gesneden Ossenhaas, pikant, heerlijk mals ! Afhalen is toch echt een aanradertje.

jolanda
5 January 2021

alles lekker vers, snel en netjes geleverd. aan te raden!

bosman
4 January 2021

zo als altijd weer heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd gewoon super

Roelien
4 January 2021
Anoniem
3 January 2020
Friese
2 January 2020

Minder lekker dan normaal en het duurde bijna twee uur voor de bestelling er was, ook dit gaat normaal veel sneller. Calamari en garnalen waren koud en de mini loempia’s waren sompig omdat ze in de saus lagen. Bami, pikante kip en babi waren erg lekker.

E. Luttje
1 January 2020

Prima

Sonja van Ellen
30 December 2020

een beetje teleurgesteld. de nasi was kleverig en nat zonder smaak. ben ik niet gewend van jullie. de rest was prima

Eddy
29 December 2020

Even heerlijk als altijd , netjrs op tijd bezorgd. Vooral de sate is een aanrader.

Ja.laan
27 December 2020

Precies op de tijd maar wat belangrijker is dat het eten fantastisch was en zeer smaakvol. Vandaar dat we er jaren komen.

Jan Bosman
25 December 2020

Zo als altijd geweldig

jobing
24 December 2020

alles was uitstekend

Bennie
24 December 2020
Chris
23 December 2020
I.E.
22 December 2020

Heerlijk.

Caroi
22 December 2020

Heerlijk eten, precies op tijd klaar

Buiter
22 December 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging, top!

E. Luttje
19 December 2020

Prima

Ar
18 December 2020
jolanda
16 December 2020

wij hadden maandmenu voor 2. erg lekker, vers en warm. snel bezorgd.

Carolien
16 December 2020

Was net klaar toen ik het kwam ophalen en het was heerlijk!

bosman
10 December 2020

goed en heerlijk en bezorging was ook prima zeker aan te raden

Geert
8 December 2020

Lekker eten, royale porties, mooi op tijd, vriendelijke bezorger en fijn geprijsd.

Marc
7 December 2020

uitstekende kwaliteit ik heb er heerlijk van gegeten en de bezorging was veel sneller dan ik verwacht had kortom top

Leemburg
6 December 2020
E.van Beilen
3 December 2020

Weer heerlijk eten en op tijd bezorgd als vanouds

K Sikkema
30 November 2020

Veel eten en het was er snel. Top!

Ben
29 November 2020

Altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
29 November 2020

Goed eten, kom er al jaren. Prima vers en vriendelijk personeel.

HF
28 November 2020

Op zaterdagavond besteld, vlotte bereiding en bezorging. Smaakte goed!

JB
23 November 2020

prima zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vera W
22 November 2020

Beetje flauw en karig dit keer. Duimpje omlaag.

Silvia
18 November 2020

We hebben weer heerlijk geeten bedankt voor de goede service

Ben
18 November 2020

Altijd lekker! Goede bezorg service!

Edens
15 November 2020

Weer heerlijk gegeten

Harmen
13 November 2020

De saus bij pangang is dik en slijmerig. Niet lekker. Vlees is goed.

Jack.S
9 November 2020
Henk
6 November 2020

Je krijgt als je via hun eigen site besteld een bonus. Heelijk gesmuld van de vlotte bestelling.

E. Luttje
1 November 2020

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Beekman
1 November 2020

Voor 1e keer kip in ketjapsaus + bami besteld. Was in 1 woord FANTASTISCH!!!! Nergens zo lekker als bij jullie.

Marischka Lind
31 October 2020

Het eten werd mooi op tijd geleverd en was lekker en goed warm.

Marjon Roozekrans
31 October 2020

Eten was heerlijk en bezorging precies op tijd

cj
30 October 2020

na bijna 2 uur kwam er warm eten verder niks bijzonders