Avaliações de Restaurant Diamant Groningen

Avaliações recentes

5.0
JB
25 setembro 2022
Patrick
16 setembro 2022

De maand menu bestelt bezorging was goed normaal is het altijd super alleen dit keer was de Gesenden kipfilet met groente wat hard en droog … hopelijk volgende keer weer beter

Angela
12 setembro 2022

Als wij chinees bestellen dan altijd bij de diamant. Het eten was met 15 minuten bezorgd en heerlijk. Alles was warm en we hebben ervan genoten.

Klaas
11 setembro 2022
Chieljan Wouda
9 setembro 2022

Heerlijk eten, goede prijs

K
7 setembro 2022
Herman
6 setembro 2022
Lukas
3 setembro 2022

Erg lekker!

Willem
3 setembro 2022

Op tijd en goed eten

anoniem
2 setembro 2022
Eveline
30 agosto 2022

Heel lekker en super aardig personeel. Perfect

anoniem
19 agosto 2022
Marianne de Rooij
13 agosto 2022

We hadden nasi besteld en extra betaalld maar kregen in plaats daarvan witte rijst, wat wij erg jammer vonden.

Peter Luxema
12 agosto 2022

Het eten heeft ons prima gesmaakt en de service was ook goed

anoniem
11 agosto 2022
Regina
11 agosto 2022

Conform afspraak werd de bestelling afgeleverd door een vriendelijke jongeman. De maaltijd was heerlijk. Het was overigens niet de eerste keer dat wij een bestelling plaatsten bij Diamant. Steeds naar volle tevredenheid. Een aanrader.

Richard kang
7 agosto 2022

Altijd goed, behalve vandaag.. Weinig eten, etam was laf en louw Ben ik moet gewend, normaal beter en meer, betaal toch bijna 30 euro.. Helaas laatse keer dus. Aub heen automatische reactie van het was zondag bla Bla..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

eddie ja die!!
7 agosto 2022

ik zou de bestelling 17.15 krijgen,en dat kreeg ik ook exact,geweldige timing. eten was heerlijk,alleen heb ik een ster minder gegeven,omdat er weer te weinig uitjes in de tomatensoep zaten.dat maakt t juist af.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reinier
5 agosto 2022

Was erg lekker. Vers en smaakvol, zeker voor herhaling

Lena
26 julho 2022
Anouk Van Burgel
25 julho 2022

We bestellen altijd bij Diamant en het stelt nooit teleur. Echter vandaag een Vega nasi ontvangen die toch minder was dan die we normaal kregen. Verder top!

cj
24 julho 2022

puik

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ineke Leemburg
22 julho 2022

De bestelling kwam 15 minuten eerder dan gepland. Dit keer was het eten veel te scherp, is er misschien een andere kok?

Hamminga
19 julho 2022

Wederom super gegeten

hans scholtens
27 junho 2022

lekker ge eten prima verzorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
21 junho 2022

Weer bezorgd voor de aangegeven tijd En het was als van ouds super lekker

K Sikkema
16 junho 2022

helemaal top! altijd lekker!

Valerie
12 junho 2022
Mar
10 junho 2022

De gefrituurde calamaris was te vet. De gebakken ananas had een vreemde smaak: ik heb het niet opgegeten. Nasi, babi pangang en kip met groenten was goed. Wij bestellen vaker en dat was afgelopen keren ook goed.

Jack Smit
8 junho 2022

het was weer top :)

De Vries
7 junho 2022

Lekker

Herman
7 junho 2022
Hdb
7 junho 2022

Zoals altijd, top! Alles lekker warm nog ondanks het hondenweer. We hadden een specifieke tijd aangegeven en het kwam mooi rond dat tijdstip bezorgd

Ing
6 junho 2022

Zoals altijd door een vriendelijke bezorger snel bezorgd. Eten is meer dan prima en goed warm. Blijft toch mijn favoriete restaurant 👍

hans scholtens
6 junho 2022

Het eten werd goed warm bezorgd = plus punt. smaak zoals van jullie verwacht verdiend een compliment. kort om alles naar tevredenheid verlopen. Dank daar voor.

tisi
31 maio 2022

lekker

Grunn
31 maio 2022

Erg snelle bezorging met goed eten en vooral de dumplings waren erg lekker!

Jayflo
31 maio 2022
Miriam
29 maio 2022

Prima gegeten. Had iets warmer gemogen.

Marcella
18 maio 2022

Snel bezorgd. Het eten was prima

Jack Smit
18 maio 2022
F.A.Koops
12 maio 2022

Zeer tevreden over de snelle bezorging en de kwaliteit van het eten.

cj
9 maio 2022

lekker, snel en genoeg ook niet duur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Huizenga
21 abril 2022

Zoals altijd een uitstekende maaltijd, dank!

B. Miedema
17 abril 2022

Prima

Klaas
13 abril 2022
G v Dusschoten
10 abril 2022

Normaliter altijd tevreden bij de Diamant. Nu was de mie die we hadden besteld grotendeels niet gaar, dat was een aardige tegenvaller.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
7 abril 2022

Supersnel en heel erg lekker.

M
2 abril 2022

Ruim voldoende grote portie, dus dat is een pluspunt. Het vlees is de babipangang was best taai en hierdoor minder lekker dan ik van andere Chinese restaurants gewend ben. Het satéstokje dat bij in het bakje van de babipangang zat, was gewoon echt niet lekker. De kip had totaal niet de structuur en smaak van kip. Daarnaast was er een beetje satésaus door de babipangang gemixt, doordat de deksel niet goed afsloot.

Marjan
1 abril 2022

Altijd op tijd bezorgt en natuurlijk altijd lekker eten we zijn echt tevreden

Carin
29 março 2022

Smaakt weer heerlijk! Super dat mevr. van restaurant nog via tel. checkte of alles wel klopte qua bestelling en onze wensen. Vriendelijke bezorger.

Westerop
28 março 2022

Heel netjes gebeld dat de bestelling een kwartier later zou komen Kan gebeuren Uiteindelijk bijna 3 kwartier later

Eef
26 março 2022

Eten was goed warm en lekker! Wel heel veel groente in de mixschotel, volgende keer kies ik net een iets ander gerecht. Bezorging top!

Irma
20 março 2022

Heerlijk eten, altijd weer prima!

Paulien
13 março 2022

De bami was prima. De fou you hai redelijk echter minimale rode saus, waardoor het niet echt heel smakelijk was. De grote van de porties was goed. Mini loempia’s redelijk qua smaak. Kipvleugels waren niet lekker. Smaakt erg naar frituurvet en deze heb ik niet opgegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harry
13 março 2022

Ging om een 1-persoonsmaaltijd en ik wilde afhalen (ook gezien bedrag de enige optie). Wat moeite om bij website van Diamant te komen. Raakte diverse keren verzeild in websites van Thuisbezorgd.NL. Uiteindelijk wel gelukt en bestelling afgehaald. Ging supersnel. Was heerlijk. Enige punt is dat je wel een hele grote eter moet zijn wil je die portie volledig kunnen opeten!

Ing
12 março 2022
Dan
11 março 2022
Casper
9 março 2022

Snelle en vriendelijke bezorging. Goeie prijs en lekker eten

Jack Smit
2 março 2022
Mara
26 fevereiro 2022
Barry
25 fevereiro 2022

Binnen 30 min. had ik mijn bestelling in huis. Het was super lekker maar waar ik mij aan stoor is dat je een maandmenu voor 2 personen besteld en de gerechten bakjes (tjap tjoi e.d.) super klein zijn. (ik bestel toch niet in Madurodam?!) en verder de transactie kosten en het plastic tasje waar je voor moet betalen, beetje flauw...

Rinse
24 fevereiro 2022
Johan
22 fevereiro 2022

Was goed van smaak . Mooie hoeveel heden kwa eten, wel jammer dat je ruim uur moest wachten maar uit eindelijk wel wachten waard en was goed warm allemaal

Gert
20 fevereiro 2022

Een van de beste adressen voor goed Chinees eten in Groningen

Henk
17 fevereiro 2022

Heerlijke maandmenu. Echt een aanrader.

J.Hoeboer
17 fevereiro 2022

Netjes verpakt, goed warm en prima van smaak.

Alexander
16 fevereiro 2022

Vriendelijke bezorger, keurig op tijd. Eten dikke prima. Net als bij andere Chinezen wel laatste tijd combinatie van stijgende prijzen en krimpende porties. Maar nog steeds wel een redelijke prijs kwaliteit verhouding.

Nico
15 fevereiro 2022

Lekker gevarieerd eten. Vlot bezorgd

Hansma
14 fevereiro 2022
J. En K
13 fevereiro 2022

Heerlijk! Stond op tijd klaar, goede porties. Juiste temperatuur en erg lekker!

Jack Smit
13 fevereiro 2022

zoals we gewend zijn, Alles gewoon weer perfect. ;)

Lucas
12 fevereiro 2022

Had gevraagd om een andere saus bij de Pekingeend en ook kroepoek ipv frisdrank. Prima geregeld!

anoniem
11 fevereiro 2022

snelle bezorging en het eten was weer top

Johan
10 fevereiro 2022

Heerlijk eten en op tijd geleverd! Top!

Kees
9 fevereiro 2022

Lekker openruggetje gegeten top chinees

Margreet
5 fevereiro 2022
Benno
5 fevereiro 2022

Eten was uitstekend, helaas was de bezorging 25 minuten later dan afgesproken.

Remco
2 fevereiro 2022

Wederom lekker gegeten, grote porties en prima prijs/kwaliteit verhouden. En bovenal snelheid van bezorging kan niet geëvenaard worden door anderen. Dus, tot de volgende keer.

Frans Kosters
1 fevereiro 2022
Jack Smit
31 janeiro 2022
Richard
23 janeiro 2022

Opgewarmd Weinig Ben ik niet gewend

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miedema
23 janeiro 2022

Heerlijk vers en ptiig

Heidi
22 janeiro 2022

Lekker en voldoende eten, vriendelijke bezorging, sneller gebracht dan was aangegeven. Ik bestel er vaker en blijf er bestellen. Zeer tevreden.

Elly
22 janeiro 2022
Meertens
20 janeiro 2022
F. Van der Wal
19 janeiro 2022

Ik vond het deze keer weer echt verrassend lekker, zag er vers uit!

Joost
11 janeiro 2022

Pangsit prima, nasi prima. Babi pangang oud, droog en bedorven smaak. Uitgespuugd en daarna was ik ook meteen uitgegeten. Ik bestel hier niet weer.

Sandra Reinderink
8 janeiro 2022

Heerlijke gerechten met veel smaak!

Greet
7 janeiro 2022

Geef max sterren, maar ik vond loempia met roedjak erover niet lekker. De loempia was helemaal zacht. Ik zou de saus in een apart bakje doen zodat je er thuis bij kan doen, dan blijft het knapperig. Maar mss hoort het wel zo. Nooit eerder geprobeerd. En mss vinden anderen dat juist lekker. Het werd lekker snel en warm gebracht. Oh, en de Singapore mihoen was heerlijk, vers en lekker pittig.

Joke Bajema
2 janeiro 2021

Zeer teleurgesteld! De loempia's smaakten muf en het vlees (babi pangang) leek meerdere malen opgebakken en had geen smaak meer en was keihard. De Wantan soep was wel goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alice Massaro
31 dezembro 2021

Prima, maar het was niet warm genoeg.

Herms
30 dezembro 2021

Helaas zat er een slecht stuk rundvlees in mijn bestelling en heb ik er twee dagen ziek op de bank van gelegen. Normaal zijn we erg tevreden over de Diamant, maar ik zal voorlopig even niet meer bij ze bestellen.

Aïshyta
27 dezembro 2021
Koekje
21 dezembro 2021

Smakelijk eten. Vegetarische loempia is echt een aanrader. Maar ook de sate ajam en de thaise massamen nua vonden we erg lekker. Fijn als je eens wat anders wilt dan babi pangang. Wij haalden het af. Het was op tijd klaar en nog lekker warm toen we thuis kwamen.

Moeni Djoegan
20 dezembro 2021

Eigelijk ben ik niet helemaal tevreden , want het vlees "speenvarken "dat ik besteld had ,was wel smakelijk , maar wel verbrand ! ik heb het binnen een week 2 keer zelfde gehad! Ik ben niet meer van plan eten bij u meer te bestellen , helaas .

Hannie
17 dezembro 2021

Heel lekker!

Jack Smit
14 dezembro 2021

Heerlijk gegeten weer... :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JB
12 dezembro 2021

prima zoals altijd , snel bezorgd .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hedde Biesma
9 dezembro 2021

het was weer heerlijk !!!

Frans Kosters
6 dezembro 2021

alles altijd heet en op tijd

Ina Tilman
5 dezembro 2021

Niks aan toe te voegen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klaas
3 dezembro 2021
Bos
1 dezembro 2021

Heerlijk! Vers! Snelle bezorging! Blikje drinken gratis erbij top!

Nico
30 novembro 2021

Lekker eten; vlot bezorgd; ruime porties

Redmar
28 novembro 2021

Snelle bezorging, heerlijk eten, goede portiegrootte, kortom super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

NN
23 novembro 2021
Lucas
22 novembro 2021

Het ene bakje met de kipfilet zat erg vol waardoor hij lekte dus beter sluitende bakjes of iets minder saus is denk ik beter. Verder alles prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jack Smit
21 novembro 2021
Henk ten Doeschate
20 novembro 2021

De loempia was niet goed, bedorven of zo. Na een paar happen weggegooid. Meestal ben ik heel tevreden met Diamant.

Melanie
14 novembro 2021

Het was blijkbaar druk dus het duurde langer dan normaal, maar keurig op de aangegeven tijd. Eten was goed heet en net zo lekker als altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

James
14 novembro 2021

Babi pang was zeer slecht Gelukkig was de nasi wel lekker

Peta Bartlema
13 novembro 2021

Het eten werd vlot bezorgd en was van uitstekende kwaliteit.

Paul
13 novembro 2021

Zeer snel en heel erg lekker.

bart
9 novembro 2021

fantastisch lekker, ook goed warm nog

Ing
7 novembro 2021

Wederom super snel bezorgd. Het eten is altijd goed warm!

Smith
4 novembro 2021

Heerlijk Ossenhaas pikant met groente..om je vingers bij af te likken..mmm

Roy
1 novembro 2021

Altijd genieten, bestelling altijd eerder klaar dan afhaaltijd!

Na
30 outubro 2021

Was lekker.. Nu een keer een ander gerecht besteld dan wat ik altijd bestel.. Ook dit was heerlijk!! En bezorger ook vriendelijk!!

Perfect
27 outubro 2021
Tom
26 outubro 2021

Het eten en de bezorging was top, als ik jullie een tip zou mogen geven dat zou dat het tijdstip van de bezorging zijn, jullie waren ruim 10 minuten te vroeg 😄

Barry
21 outubro 2021

In een maand menu had ik een keer kip in pikante saus, deze was heerlijk. Nu dacht ik deze eens los te bestellen maar kreeg een hele andere saus welke niet echt super was . Beetje raar dat het dan opeens een andere saus is..

Jack Smit
15 outubro 2021

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende eten.

Klaas
14 outubro 2021
Mieke
8 outubro 2021

alles was heerlijk, ook ons bezoek heeft gesmuld

William
2 outubro 2021

Zat geen smaak aan het eten. Was allemaal heel licht van smaak en niet heel lekker. De kroepoek was wel erg goed en de nasi was prima. Eten was voor de rest goed warm en keurig op tijd.

Melanie
1 outubro 2021

7 van die naar zeep smakende blaadjes in de curry was iets teveel van het goede. Helaas was de saté tijdens het vervoer omgevallen waardoor de beker bijna leeg was. Ondanks dat toch heerlijk gegeten

Jannie
1 outubro 2021

Het eten was weer erg goed! We hebben heerlijk gegeten.

Eddy
29 setembro 2021
Michał
27 setembro 2021

Lekker

Leemburg
25 setembro 2021
Hans
21 setembro 2021

Heerlijke kip kerrie

anoniem
20 setembro 2021

binnen 20min bezorgd en eten was top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frans Kosters
14 setembro 2021

snelle service en alles altijd heet.

Barry
11 setembro 2021

Heeeerrrrlijk en weer op tijd afgeleverd. Jammer dat mijn saus keuze niet doorgekomen is, stond wel op de bon, maar zo was het ook erg lekker.

Pettinga
9 setembro 2021
Jack
6 setembro 2021

Goede oude vertrouwde Kwaliteit.. TOP

Ellen
6 setembro 2021

1 oude opnieuw gefrituurde koe-lo-yuk tussen de verse. Vandaar geen vijf sterren. Verder top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E. Luttje
4 setembro 2021

Prima

Jaap Huizinga
31 agosto 2021
Jaap
30 agosto 2021

Lekker en vlot bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sebastiaan
29 agosto 2021

Heel snelle bezorging en prima eten.

Lukas
28 agosto 2021

Thaise Gaeng phed nua besteld! Heerlijk van smaak en lekker(niet te) pittig. Aanrader!

H P
27 agosto 2021

Super snelle bezorging en geweldig lekker eten.

Barry
25 agosto 2021

Zoals altijd erg lekker en netjes op tijd afgeleverd.

lekker eten
25 agosto 2021

snelle bezorging, eten was top had iets meer gekruid gemogen. zou hier zeker vaker bestellen.

Roy
24 agosto 2021

Vegetarisch top!

silvia
21 agosto 2021

Eten was weer heerlijk djw

kvs
20 agosto 2021

lekker

Diana Albronda
19 agosto 2021

Heerlijk gegeten en genoten ❤

Roy
19 agosto 2021

Tofu gerecht, vegetarisch top!

Schluter
17 agosto 2021

Smaak was goed. Alleen jammer dat bami en witte rijst niet apart geleverd werden, maar vlees bovenop de rijst/ bami in het bakje geprakt werd. Onze kinderen lusten alleen bami en rijst puur. Eerder deden jullie dit niet.

Jan
17 agosto 2021

Weer een lekker maandmenu, en vlot bezorgd. Kortom uitstekend!

Ingmar jordan
17 agosto 2021

Jezus wat was mijn eten er snel lekker warm goed veel een hele goede Chinees restaurant

Folkers
7 agosto 2021
-
6 agosto 2021

Snelle bezorging en het eten was erg lekker!

Klaas
2 agosto 2021
Berjan
1 agosto 2021

Heerlijke maaltijd en ondanks dat er vertraging zou zijn toch geweldig snel bezorgd . Dank julliewel !

Eddy
1 agosto 2021

Vandaag smaakte de bami ramas anders dan anders, misschien een nieuwe kok? Mochten we er ziek van worden dan zal ik contact opnemen!

Rina
29 julho 2021

Snel geleverd. Vriendelijke bezorging

Nikki
24 julho 2021

Super lekker eten, veel ook. Bezorger was ook vriendelijk en vlot. Lekkere, grote pisang goreng. Bestel zeker weer!

Thomas
22 julho 2021

Om 18.53 besteld en om 19.11 ging de deurbel. Dat is nog eens rappe tijden kan je niet tegen kijken. En het eten smaakte weer erg lekker

Barry
15 julho 2021

Altijd super maar dan ook echt super lekker en wat ook heel belangrijk is, is dat je niet lang hoeft te wachten. Altijd een snelle bezorging !!

Marc
14 julho 2021

Weer een keer babipangangang met pikante saus besteld. Is uitstekend goed zacht en mals vlees met geroosterde buitenkant. Saus is wat weinig vandaar een bekertje saus bijbesteld. Lekker gegeten en weer zeer tevreden over de kwaliteit

H Muthert
13 julho 2021

Jaar in jaar uit één van de beste !

sylvia
12 julho 2021

ik had 2 gerechten besteld: koe loe kei en kip kerrie,. met 1x bami, 1x nasi en loempiaatjes. Waarom krijg ik er wederom een halve portie koe loe kei, en halve portie kerrie maar ook nog eens halve (onbestelde) portie kip sate bij? Ik bestel geen kip sate, dus ik wil het ook niet!

Silvia
11 julho 2021

Eten is heerlijk alleen bestelling niet compleet helaas dat was ff baalen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alexander
8 julho 2021

Ik had een maandmenu besteld. Op zich prima kwaliteit van de beide gerechten en de saté. Ik was wel behoorlijk teleurgesteld in de bami. Dit was feitelijk vrijwel alleen noodles. In een periode van het jaar dat prei goedkoop is, had ik denk ik hooguit tien kleine stukjes in een hele bak bami. Verder wat stukjes ham en that's it. Zo kaal heb ik nog nooit van mijn leven waar dan ook maar bami gehad.

Leemburg
7 julho 2021
Anoniem
6 julho 2021
Rianne
5 julho 2021

Heerlijk weer!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koopmans
5 julho 2021
Smith
4 julho 2021

Wat mij opvalt is dat de saus wat gelei achtig… Er jammer… Dit was vroeger niet zo…

Barry
30 junho 2021

Natuurlijk zoals altijd weer super lekker !!

E. Luttje
28 junho 2021
Miedema
27 junho 2021

Prima bezorging en heerlijke maaltijd

Jolanda Hennekam
25 junho 2021

Mi-fang met gesneden kip was erg lekker, met o.a. verse knapperige taugé. Kipfilet net kerriesaus was ook prima, met diverse groenten. Het werd lekker snel bezorgd en was nog goed warm. Aanrader!

will
24 junho 2021

alles prima. erg goed.

Barry
22 junho 2021

Altijd lekker en altijd een snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lenn
18 junho 2021

De nasi was niet zoals die normaal gesproken was, Smaakloos, weinig extra's erin. Leek erg op gewoon witte rijst. Jammer, normaal is het een stuk beter

Thomas
10 junho 2021

Nu voor de 2e keer besteld en de kwaliteit is top. Via de eigen site bestellen!! Zodat thuisbezorgd niet de 14% commissie inneemt en het restaurant er ook nog een beetje aan overhoudt. En je krijgt een gratis blikje Fanta of Cola (de echte, geen namaak zoals zovele erbij doen). Snelle bezorging. Dus ben dik tevreden. Eerder altijd bij andere Chinees restaurants besteld maar de kwaliteit was niet denderend, nog een andere geprobeerd, net zo bedroevend. Ik bestel hier (nu 2e keer) en niet teleurgesteld.

Anoniem
9 junho 2021

Top

Klaas
3 junho 2021
Michael
2 junho 2021

Altijd vers en lekker eten, geweldige service van de gastvrouw en de uitstekende kok.

Ee
31 maio 2021
Chris van der schaaf
31 maio 2021

Allemaal erg lekker zoals altijd en snel bezorgt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E. Luttje
30 maio 2021

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim Oosterbeek
28 maio 2021

snelle bezorging eten goed warm en bijzonder lekker, kan het iedereen aanbevelen Wim

Jack.S
25 maio 2021
Ineke
24 maio 2021

Was top! Alleen iets teveel en misschien nadenken over ander verpakkings materiaal..

bosman
22 maio 2021

zo als gewoonlijk weer super lekker en snel bezorgd

G.
17 maio 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Pimpy
10 maio 2021
Manou
2 maio 2021

Altijd goed en altijd voldoende

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
2 maio 2021

Heerlijk eten!

Roo
28 abril 2021

Niet te eten!! Nooit weer

Luc
27 abril 2021

Was allemaal dik in orde

E. Luttje
27 abril 2021

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

johannes klunder
26 abril 2021

Vooral de combi gerecht tjap tjoy was slechter stuk minder wat we van u gewent zijn

Paul
26 abril 2021

Snel bezorgd en zeer lekker. Ook onze gasten waren enthousiast.

Leemburg
22 abril 2021
C. van Beilen
21 abril 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd eigenlijk. Echter na de tientallen keren dat we besteld hebben bij Diamant, was de bezorging deze keer niet geslaagd. Het leek alsof hij met de scooter was gevallen, want alle saus zat overal aan een kant. Zelfs onder de rand van de Nasi deksel zat de saté saus en saus van de mini loempia's. De saus van de mini loempia's was dus ook bij de loempia's ingelopen en daarna er deels uit. Ik heb nog nooit zo'n ravage meegemaakt, en ga er ook vanuit dat het een incident betreft. Afgezien van dat de loempia's dus niet meer knapperig waren, heeft alles zeer goed gesmaakt. Ik zal dan ook zeker weer bestellen in goed vertrouwen, want Diamant stelt nooit teleur.

Marjet
19 abril 2021

Prima loempia's met pindasaus en heerlijke gebakken garnalen met een lekkere pikante saus! Het was weer genieten!

Harmen
18 abril 2021

Naast de bekende menu’s een prima Thaise menukaart! Verse ingrediënten en smaakvol. De babi pangang vind ik aanmerkelijk minder vanwege de slijmerige saus. Dat kun beter gescheiden bestellen.

Jan
17 abril 2021

Vies

Wendy
10 abril 2021
Hessel
9 abril 2021

Zoals altijd geweldig

Arens
9 abril 2021

👍🏾👍🏾👍🏾👌🏾

Jack.S
9 abril 2021

na 45 jaar nog steeds perfect.

RC
6 abril 2021

Snel en lekker

E. Luttje
5 abril 2021

Prima

ms markvoort
5 abril 2021

Het garnalen gerecht was heerlijk. Verder hadden we groenten in rode kerrie . Dit bestond vooral uit tofu met weinig groente. Tofu stond niet in de beschrijving. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danny Nuruwe
1 abril 2021

Zoals ik eerder had aangegeven bij mn vorige bestelling, vond ik de nasi geen tot weinig smaak hebben. Misschien voor de volgende keer, want de rest is nml wel goed, behalve de bami en de nasi.

Michel
1 abril 2021

Keurig op tijd. Aardige bezorger! Eten was heerlijk! Dat wordt vaker bestellen bij Diamant!

Joshua
29 março 2021

Vet snelle bezorgtijd, vet lekker eten, vet goede beoordeling!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tonnie
28 março 2021
Erik
28 março 2021

Het eten was weer erg goed. We hebben al meerdere keren eten gehad van Diamant en elke keer was de kwaliteit erg goed.

Nieborg
27 março 2021

Snelle bezorging en het eten was heerlijk.

MZ
26 março 2021
HDB
25 março 2021

Echt perfect. Al lang fan, maar deze keer was het wel heel goed. Mega snel bezorgd en de kwaliteit die we gewend zijn.

Jack.S
22 março 2021
Ciska
20 março 2021

Het eten was lekker, goede en snelle service.

Anoniem
19 março 2021

Het eten was erg snel bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk! Eten was prima goede grote porties! Zeker een aanrader!

E. Luttje
15 março 2021

Prima

Lukas
12 março 2021
Bosman
6 março 2021

Prima kwaliteit en correcte bezorging

Silvia
3 março 2021

Was weer heerlijk djw

De Vries
1 março 2021
Em
1 março 2021

Lekker eten

scholtens
1 março 2021

prima geregeld. dik tevreden cijver een 9.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E. Luttje
28 fevereiro 2021

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

bas
28 fevereiro 2021
Eric
27 fevereiro 2021
M Williams
27 fevereiro 2021

Slechte babi pangang.. geen smaak aan

johannes
27 fevereiro 2021

Kwaliteit eten en bezorging een dikke tien

Kronkelworm
25 fevereiro 2021

Prima eten, makkelijk online te bestellen, temperatuur goed, op tijd. Niets op aan te merken. (Behalve de mini-loempia’s, maar die zijn denk ik bij geen enkel restaurant nog knapperig na bezorgen.)

de vries
24 fevereiro 2021

Was allemaal prima. Had alleen lang plakken kroepoek verwacht. Verder alles goed.

Bennie
23 fevereiro 2021
Jack
22 fevereiro 2021

Al jaren klant kwaliteit altijd perfect.

Gerda
19 fevereiro 2021

Zoals vaak weer verrassend snel bezorgd en constante kwaliteit. Weer heerlijk gegeten.

maaike. F
18 fevereiro 2021

lekker eten

Wim
15 fevereiro 2021

Bestelling kwam precies op het tijdstip dat ik had aangegeven. Heel fijn! (En het was ook nog lekker!)

Moi
13 fevereiro 2021

Eerder al paar keer hier eten besteld via thuisbezorgd. Was lekker en veel. Nu direct via restaurant. Was € 0,35 duurder, maar ach. Gunnen we de handel! Het eten was nu op zich goed, maar de helft was al niet meer echt warm. We hebben besteld om 18.15, kregen bericht dat het 19.50 bezorgd zou worden. Het was er 20.10 uur. Met Thuisbezorgd was dat steeds een uur. Dus een volgende keer toch weer via thuisbezorgd....

Lieneke Pool
13 fevereiro 2021
Thomas
12 fevereiro 2021

Lekker! Jammer dat we de beleving van het aquarium thuis niet kunnen meemaken.

Mars
11 fevereiro 2021

De dag begon weer prachtig. Waar het voorheen sombere dagen waren en stilte heerste, hing vanochtend een zekere vrolijkheid in de lucht. Er ligt ijs. Groningen snakt naar een beetje vrijheid, de mogelijkheid iets te beleven. Nog altijd volledig in lockdown geeft het winter weer ons deze vrijheid, de zon die schijnt, het ijs dat dik genoeg is. Het zou een mooie dag worden. Na een x aantal uur te hebben gespendeerd in de frisse buiten lucht kwam het prachtige idee omhoog om Chinees te bestellen. Vanwege eerdere goeie ervaringen met uw zaak, werd de website erbij gepakt en vlot besteld. Vluchtig werd er een spelletje gespeeld met het gevoel binnen een korte tijd aan tafel te kunnen. Helaas kwam vanuit de zaak bericht dat de bestelling om half 9 pas bezorgd zou kunnen worden, wat een hoop gedoe met de avondklok zou opleveren. Volledig in paniek en op zoek naar manieren om op tijd thuis te kunnen zijn, werd het restant van de wachttijd doorgebracht. Het moment was eindelijk daar, we konden

Klaas
6 fevereiro 2021
E. Luttje
3 fevereiro 2021

Prima

Helene
31 janeiro 2021

Snel, netjes, warm, smakelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
31 janeiro 2021

Top gegeten

Bert
31 janeiro 2021

Prima, niks te klagen. De bezorging was als afgesproken, het eten was prima. Ik blijf klant,

Arjan
30 janeiro 2021
Frans
29 janeiro 2021

Wederom heerlijk eten. Warm! En op de aangegeven tijd bezorgd. Wat wil je nog meer.

Kevin Barron
28 janeiro 2021

Was prima!

Paul
28 janeiro 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker en zó snel dat ik bijna mijn mond verbrandde bij de eerste hap.

Klaas
27 janeiro 2021
Jan knevelman
24 janeiro 2021

Het eten was uitmuntend en bezorg goed op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ikke
23 janeiro 2021

Vertrouwd goed, snel klaar en goed geprijsd

Danny
23 janeiro 2021

Eten was goed, mag van mij iets heter, en de nasi en bami mag van mij wel iets meer smaak krijgen. Voor de rest is t allemaal dik in orde, bezorger was netjes, en mooi op de aangegeven tijd. Thumbs up!!

Marischka
23 janeiro 2021

Gewoon lekker eten en goed warm en vooral op tijd geleverd.

Elly
22 janeiro 2021

Oh het was weer zo lekker! Vers, heerlijk en op tijd wat wil een mens nog meer. Dank voor de kwaliteit en de service.

bosman
21 janeiro 2021

zoals gewoonlijk weer heerlijk en goed bezorging ook weer prima

Lies
21 janeiro 2021

Heerlijk!

Henk
21 janeiro 2021

Erg lekker!

Harrie
19 janeiro 2021

Altijd lekker

J.B
18 janeiro 2021

prima zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjon roozekrans
10 janeiro 2021

Precies op tijd. Heerlijk eten

Jack.S
9 janeiro 2021

Zoals gewend. helemaal weer perfect.

Silvia
9 janeiro 2021

Het was weer super bedankt🙂

Sior
5 janeiro 2021

De gesneden Ossenhaas, pikant, heerlijk mals ! Afhalen is toch echt een aanradertje.

jolanda
5 janeiro 2021

alles lekker vers, snel en netjes geleverd. aan te raden!

bosman
4 janeiro 2021

zo als altijd weer heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd gewoon super