Beoordelingen van Restaurant Diamant Groningen

Recente recensies

5.0
Leemburg
gisteren
Hans
21 september 2021

Heerlijke kip kerrie

anoniem
20 september 2021

binnen 20min bezorgd en eten was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Kosters
14 september 2021

snelle service en alles altijd heet.

Barry
11 september 2021

Heeeerrrrlijk en weer op tijd afgeleverd. Jammer dat mijn saus keuze niet doorgekomen is, stond wel op de bon, maar zo was het ook erg lekker.

Pettinga
9 september 2021
Jack
6 september 2021

Goede oude vertrouwde Kwaliteit.. TOP

Ellen
6 september 2021

1 oude opnieuw gefrituurde koe-lo-yuk tussen de verse. Vandaar geen vijf sterren. Verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Luttje
4 september 2021

Prima

Jaap Huizinga
31 augustus 2021
Jaap
30 augustus 2021

Lekker en vlot bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaan
29 augustus 2021

Heel snelle bezorging en prima eten.

Lukas
28 augustus 2021

Thaise Gaeng phed nua besteld! Heerlijk van smaak en lekker(niet te) pittig. Aanrader!

H P
27 augustus 2021

Super snelle bezorging en geweldig lekker eten.

Barry
25 augustus 2021

Zoals altijd erg lekker en netjes op tijd afgeleverd.

lekker eten
25 augustus 2021

snelle bezorging, eten was top had iets meer gekruid gemogen. zou hier zeker vaker bestellen.

Roy
24 augustus 2021

Vegetarisch top!

silvia
21 augustus 2021

Eten was weer heerlijk djw

kvs
20 augustus 2021

lekker

Diana Albronda
19 augustus 2021

Heerlijk gegeten en genoten ❤

Roy
19 augustus 2021

Tofu gerecht, vegetarisch top!

Schluter
17 augustus 2021

Smaak was goed. Alleen jammer dat bami en witte rijst niet apart geleverd werden, maar vlees bovenop de rijst/ bami in het bakje geprakt werd. Onze kinderen lusten alleen bami en rijst puur. Eerder deden jullie dit niet.

Jan
17 augustus 2021

Weer een lekker maandmenu, en vlot bezorgd. Kortom uitstekend!

Ingmar jordan
17 augustus 2021

Jezus wat was mijn eten er snel lekker warm goed veel een hele goede Chinees restaurant

Folkers
7 augustus 2021
-
6 augustus 2021

Snelle bezorging en het eten was erg lekker!

Klaas
2 augustus 2021
Berjan
1 augustus 2021

Heerlijke maaltijd en ondanks dat er vertraging zou zijn toch geweldig snel bezorgd . Dank julliewel !

Eddy
1 augustus 2021

Vandaag smaakte de bami ramas anders dan anders, misschien een nieuwe kok? Mochten we er ziek van worden dan zal ik contact opnemen!

Rina
29 juli 2021

Snel geleverd. Vriendelijke bezorging

Nikki
24 juli 2021

Super lekker eten, veel ook. Bezorger was ook vriendelijk en vlot. Lekkere, grote pisang goreng. Bestel zeker weer!

Thomas
22 juli 2021

Om 18.53 besteld en om 19.11 ging de deurbel. Dat is nog eens rappe tijden kan je niet tegen kijken. En het eten smaakte weer erg lekker

Barry
15 juli 2021

Altijd super maar dan ook echt super lekker en wat ook heel belangrijk is, is dat je niet lang hoeft te wachten. Altijd een snelle bezorging !!

Marc
14 juli 2021

Weer een keer babipangangang met pikante saus besteld. Is uitstekend goed zacht en mals vlees met geroosterde buitenkant. Saus is wat weinig vandaar een bekertje saus bijbesteld. Lekker gegeten en weer zeer tevreden over de kwaliteit

H Muthert
13 juli 2021

Jaar in jaar uit één van de beste !

sylvia
12 juli 2021

ik had 2 gerechten besteld: koe loe kei en kip kerrie,. met 1x bami, 1x nasi en loempiaatjes. Waarom krijg ik er wederom een halve portie koe loe kei, en halve portie kerrie maar ook nog eens halve (onbestelde) portie kip sate bij? Ik bestel geen kip sate, dus ik wil het ook niet!

Silvia
11 juli 2021

Eten is heerlijk alleen bestelling niet compleet helaas dat was ff baalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander
8 juli 2021

Ik had een maandmenu besteld. Op zich prima kwaliteit van de beide gerechten en de saté. Ik was wel behoorlijk teleurgesteld in de bami. Dit was feitelijk vrijwel alleen noodles. In een periode van het jaar dat prei goedkoop is, had ik denk ik hooguit tien kleine stukjes in een hele bak bami. Verder wat stukjes ham en that's it. Zo kaal heb ik nog nooit van mijn leven waar dan ook maar bami gehad.

Leemburg
7 juli 2021
Anoniem
6 juli 2021
Rianne
5 juli 2021

Heerlijk weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koopmans
5 juli 2021
Smith
4 juli 2021

Wat mij opvalt is dat de saus wat gelei achtig… Er jammer… Dit was vroeger niet zo…

Barry
30 juni 2021

Natuurlijk zoals altijd weer super lekker !!

E. Luttje
28 juni 2021
Miedema
27 juni 2021

Prima bezorging en heerlijke maaltijd

Jolanda Hennekam
25 juni 2021

Mi-fang met gesneden kip was erg lekker, met o.a. verse knapperige taugé. Kipfilet net kerriesaus was ook prima, met diverse groenten. Het werd lekker snel bezorgd en was nog goed warm. Aanrader!

will
24 juni 2021

alles prima. erg goed.

Barry
22 juni 2021

Altijd lekker en altijd een snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenn
18 juni 2021

De nasi was niet zoals die normaal gesproken was, Smaakloos, weinig extra's erin. Leek erg op gewoon witte rijst. Jammer, normaal is het een stuk beter

Thomas
10 juni 2021

Nu voor de 2e keer besteld en de kwaliteit is top. Via de eigen site bestellen!! Zodat thuisbezorgd niet de 14% commissie inneemt en het restaurant er ook nog een beetje aan overhoudt. En je krijgt een gratis blikje Fanta of Cola (de echte, geen namaak zoals zovele erbij doen). Snelle bezorging. Dus ben dik tevreden. Eerder altijd bij andere Chinees restaurants besteld maar de kwaliteit was niet denderend, nog een andere geprobeerd, net zo bedroevend. Ik bestel hier (nu 2e keer) en niet teleurgesteld.

Anoniem
9 juni 2021

Top

Klaas
3 juni 2021
Michael
2 juni 2021

Altijd vers en lekker eten, geweldige service van de gastvrouw en de uitstekende kok.

Ee
31 mei 2021
Chris van der schaaf
31 mei 2021

Allemaal erg lekker zoals altijd en snel bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Luttje
30 mei 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Oosterbeek
28 mei 2021

snelle bezorging eten goed warm en bijzonder lekker, kan het iedereen aanbevelen Wim

Jack.S
25 mei 2021
Ineke
24 mei 2021

Was top! Alleen iets teveel en misschien nadenken over ander verpakkings materiaal..

bosman
22 mei 2021

zo als gewoonlijk weer super lekker en snel bezorgd

G.
17 mei 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Pimpy
10 mei 2021
Manou
2 mei 2021

Altijd goed en altijd voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
2 mei 2021

Heerlijk eten!

Roo
28 april 2021

Niet te eten!! Nooit weer

Luc
27 april 2021

Was allemaal dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Luttje
27 april 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

johannes klunder
26 april 2021

Vooral de combi gerecht tjap tjoy was slechter stuk minder wat we van u gewent zijn

Paul
26 april 2021

Snel bezorgd en zeer lekker. Ook onze gasten waren enthousiast.

Leemburg
22 april 2021
C. van Beilen
21 april 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd eigenlijk. Echter na de tientallen keren dat we besteld hebben bij Diamant, was de bezorging deze keer niet geslaagd. Het leek alsof hij met de scooter was gevallen, want alle saus zat overal aan een kant. Zelfs onder de rand van de Nasi deksel zat de saté saus en saus van de mini loempia's. De saus van de mini loempia's was dus ook bij de loempia's ingelopen en daarna er deels uit. Ik heb nog nooit zo'n ravage meegemaakt, en ga er ook vanuit dat het een incident betreft. Afgezien van dat de loempia's dus niet meer knapperig waren, heeft alles zeer goed gesmaakt. Ik zal dan ook zeker weer bestellen in goed vertrouwen, want Diamant stelt nooit teleur.

Marjet
19 april 2021

Prima loempia's met pindasaus en heerlijke gebakken garnalen met een lekkere pikante saus! Het was weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harmen
18 april 2021

Naast de bekende menu’s een prima Thaise menukaart! Verse ingrediënten en smaakvol. De babi pangang vind ik aanmerkelijk minder vanwege de slijmerige saus. Dat kun beter gescheiden bestellen.

Jan
17 april 2021

Vies

Wendy
10 april 2021
Hessel
9 april 2021

Zoals altijd geweldig

Arens
9 april 2021

👍🏾👍🏾👍🏾👌🏾

Jack.S
9 april 2021

na 45 jaar nog steeds perfect.

RC
6 april 2021

Snel en lekker

E. Luttje
5 april 2021

Prima

ms markvoort
5 april 2021

Het garnalen gerecht was heerlijk. Verder hadden we groenten in rode kerrie . Dit bestond vooral uit tofu met weinig groente. Tofu stond niet in de beschrijving. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny Nuruwe
1 april 2021

Zoals ik eerder had aangegeven bij mn vorige bestelling, vond ik de nasi geen tot weinig smaak hebben. Misschien voor de volgende keer, want de rest is nml wel goed, behalve de bami en de nasi.

Michel
1 april 2021

Keurig op tijd. Aardige bezorger! Eten was heerlijk! Dat wordt vaker bestellen bij Diamant!

Joshua
29 maart 2021

Vet snelle bezorgtijd, vet lekker eten, vet goede beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonnie
28 maart 2021
Erik
28 maart 2021

Het eten was weer erg goed. We hebben al meerdere keren eten gehad van Diamant en elke keer was de kwaliteit erg goed.

Nieborg
27 maart 2021

Snelle bezorging en het eten was heerlijk.

MZ
26 maart 2021
HDB
25 maart 2021

Echt perfect. Al lang fan, maar deze keer was het wel heel goed. Mega snel bezorgd en de kwaliteit die we gewend zijn.

Jack.S
22 maart 2021
Ciska
20 maart 2021

Het eten was lekker, goede en snelle service.

Anoniem
19 maart 2021

Het eten was erg snel bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk! Eten was prima goede grote porties! Zeker een aanrader!

E. Luttje
15 maart 2021

Prima

Lukas
12 maart 2021
Bosman
6 maart 2021

Prima kwaliteit en correcte bezorging

Silvia
3 maart 2021

Was weer heerlijk djw

De Vries
1 maart 2021
Em
1 maart 2021

Lekker eten

scholtens
1 maart 2021

prima geregeld. dik tevreden cijver een 9.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Luttje
28 februari 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bas
28 februari 2021
Eric
27 februari 2021
M Williams
27 februari 2021

Slechte babi pangang.. geen smaak aan

johannes
27 februari 2021

Kwaliteit eten en bezorging een dikke tien

Kronkelworm
25 februari 2021

Prima eten, makkelijk online te bestellen, temperatuur goed, op tijd. Niets op aan te merken. (Behalve de mini-loempia’s, maar die zijn denk ik bij geen enkel restaurant nog knapperig na bezorgen.)

de vries
24 februari 2021

Was allemaal prima. Had alleen lang plakken kroepoek verwacht. Verder alles goed.

Bennie
23 februari 2021
Jack
22 februari 2021

Al jaren klant kwaliteit altijd perfect.

Gerda
19 februari 2021

Zoals vaak weer verrassend snel bezorgd en constante kwaliteit. Weer heerlijk gegeten.

maaike. F
18 februari 2021

lekker eten

Wim
15 februari 2021

Bestelling kwam precies op het tijdstip dat ik had aangegeven. Heel fijn! (En het was ook nog lekker!)

Moi
13 februari 2021

Eerder al paar keer hier eten besteld via thuisbezorgd. Was lekker en veel. Nu direct via restaurant. Was € 0,35 duurder, maar ach. Gunnen we de handel! Het eten was nu op zich goed, maar de helft was al niet meer echt warm. We hebben besteld om 18.15, kregen bericht dat het 19.50 bezorgd zou worden. Het was er 20.10 uur. Met Thuisbezorgd was dat steeds een uur. Dus een volgende keer toch weer via thuisbezorgd....

Lieneke Pool
13 februari 2021
Thomas
12 februari 2021

Lekker! Jammer dat we de beleving van het aquarium thuis niet kunnen meemaken.

Mars
11 februari 2021

De dag begon weer prachtig. Waar het voorheen sombere dagen waren en stilte heerste, hing vanochtend een zekere vrolijkheid in de lucht. Er ligt ijs. Groningen snakt naar een beetje vrijheid, de mogelijkheid iets te beleven. Nog altijd volledig in lockdown geeft het winter weer ons deze vrijheid, de zon die schijnt, het ijs dat dik genoeg is. Het zou een mooie dag worden. Na een x aantal uur te hebben gespendeerd in de frisse buiten lucht kwam het prachtige idee omhoog om Chinees te bestellen. Vanwege eerdere goeie ervaringen met uw zaak, werd de website erbij gepakt en vlot besteld. Vluchtig werd er een spelletje gespeeld met het gevoel binnen een korte tijd aan tafel te kunnen. Helaas kwam vanuit de zaak bericht dat de bestelling om half 9 pas bezorgd zou kunnen worden, wat een hoop gedoe met de avondklok zou opleveren. Volledig in paniek en op zoek naar manieren om op tijd thuis te kunnen zijn, werd het restant van de wachttijd doorgebracht. Het moment was eindelijk daar, we konden

Klaas
6 februari 2021
E. Luttje
3 februari 2021

Prima

Helene
31 januari 2021

Snel, netjes, warm, smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
31 januari 2021

Top gegeten

Bert
31 januari 2021

Prima, niks te klagen. De bezorging was als afgesproken, het eten was prima. Ik blijf klant,

Arjan
30 januari 2021
Frans
29 januari 2021

Wederom heerlijk eten. Warm! En op de aangegeven tijd bezorgd. Wat wil je nog meer.

Kevin Barron
28 januari 2021

Was prima!

Paul
28 januari 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker en zó snel dat ik bijna mijn mond verbrandde bij de eerste hap.

Klaas
27 januari 2021
Jan knevelman
24 januari 2021

Het eten was uitmuntend en bezorg goed op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ikke
23 januari 2021

Vertrouwd goed, snel klaar en goed geprijsd

Danny
23 januari 2021

Eten was goed, mag van mij iets heter, en de nasi en bami mag van mij wel iets meer smaak krijgen. Voor de rest is t allemaal dik in orde, bezorger was netjes, en mooi op de aangegeven tijd. Thumbs up!!

Marischka
23 januari 2021

Gewoon lekker eten en goed warm en vooral op tijd geleverd.

Elly
22 januari 2021

Oh het was weer zo lekker! Vers, heerlijk en op tijd wat wil een mens nog meer. Dank voor de kwaliteit en de service.

bosman
21 januari 2021

zoals gewoonlijk weer heerlijk en goed bezorging ook weer prima

Lies
21 januari 2021

Heerlijk!

Henk
21 januari 2021

Erg lekker!

Harrie
19 januari 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.B
18 januari 2021

prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon roozekrans
10 januari 2021

Precies op tijd. Heerlijk eten

Jack.S
9 januari 2021

Zoals gewend. helemaal weer perfect.

Silvia
9 januari 2021

Het was weer super bedankt🙂

Sior
5 januari 2021

De gesneden Ossenhaas, pikant, heerlijk mals ! Afhalen is toch echt een aanradertje.

jolanda
5 januari 2021

alles lekker vers, snel en netjes geleverd. aan te raden!

bosman
4 januari 2021

zo als altijd weer heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd gewoon super

Roelien
4 januari 2021
Anoniem
3 januari 2020
Friese
2 januari 2020

Minder lekker dan normaal en het duurde bijna twee uur voor de bestelling er was, ook dit gaat normaal veel sneller. Calamari en garnalen waren koud en de mini loempia’s waren sompig omdat ze in de saus lagen. Bami, pikante kip en babi waren erg lekker.

E. Luttje
1 januari 2020

Prima

Sonja van Ellen
30 december 2020

een beetje teleurgesteld. de nasi was kleverig en nat zonder smaak. ben ik niet gewend van jullie. de rest was prima

Eddy
29 december 2020

Even heerlijk als altijd , netjrs op tijd bezorgd. Vooral de sate is een aanrader.

Ja.laan
27 december 2020

Precies op de tijd maar wat belangrijker is dat het eten fantastisch was en zeer smaakvol. Vandaar dat we er jaren komen.

Jan Bosman
25 december 2020

Zo als altijd geweldig

jobing
24 december 2020

alles was uitstekend

Bennie
24 december 2020
Chris
23 december 2020
I.E.
22 december 2020

Heerlijk.

Caroi
22 december 2020

Heerlijk eten, precies op tijd klaar

Buiter
22 december 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging, top!

E. Luttje
19 december 2020

Prima

Ar
18 december 2020
jolanda
16 december 2020

wij hadden maandmenu voor 2. erg lekker, vers en warm. snel bezorgd.

Carolien
16 december 2020

Was net klaar toen ik het kwam ophalen en het was heerlijk!

bosman
10 december 2020

goed en heerlijk en bezorging was ook prima zeker aan te raden

Geert
8 december 2020

Lekker eten, royale porties, mooi op tijd, vriendelijke bezorger en fijn geprijsd.

Marc
7 december 2020

uitstekende kwaliteit ik heb er heerlijk van gegeten en de bezorging was veel sneller dan ik verwacht had kortom top

Leemburg
6 december 2020
E.van Beilen
3 december 2020

Weer heerlijk eten en op tijd bezorgd als vanouds

K Sikkema
30 november 2020

Veel eten en het was er snel. Top!

Ben
29 november 2020

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
29 november 2020

Goed eten, kom er al jaren. Prima vers en vriendelijk personeel.

HF
28 november 2020

Op zaterdagavond besteld, vlotte bereiding en bezorging. Smaakte goed!

JB
23 november 2020

prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera W
22 november 2020

Beetje flauw en karig dit keer. Duimpje omlaag.

Silvia
18 november 2020

We hebben weer heerlijk geeten bedankt voor de goede service

Ben
18 november 2020

Altijd lekker! Goede bezorg service!

Edens
15 november 2020

Weer heerlijk gegeten

Harmen
13 november 2020

De saus bij pangang is dik en slijmerig. Niet lekker. Vlees is goed.

Jack.S
9 november 2020
Henk
6 november 2020

Je krijgt als je via hun eigen site besteld een bonus. Heelijk gesmuld van de vlotte bestelling.

E. Luttje
1 november 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beekman
1 november 2020

Voor 1e keer kip in ketjapsaus + bami besteld. Was in 1 woord FANTASTISCH!!!! Nergens zo lekker als bij jullie.

Marischka Lind
31 oktober 2020

Het eten werd mooi op tijd geleverd en was lekker en goed warm.

Marjon Roozekrans
31 oktober 2020

Eten was heerlijk en bezorging precies op tijd

cj
30 oktober 2020

na bijna 2 uur kwam er warm eten verder niks bijzonders

Kim
30 oktober 2020

Beetje jammer dat bezorger iets te laat was en 3 keer gaat aanbellen en gelijk op het raam gaat tikken.

Lammy
29 oktober 2020

Het eten was erg lekker. Wij hadden het maandmenu + 2 soepen. Het maandmenu had een heerlijk zelfgemaakte curry met kip. De babi was niet taai en de kroepoek ook zelf gebakken. We hebben er erg van genoten.

Rr
28 oktober 2020

Heerlijk gegeten, was de eerste keer dat we hier bestelde, lekker, snel en warm. We wilden de gerechten zonder paprika, dit was geen probleem👍🏻

Crista
28 oktober 2020

Heerlijk gegeten

Renger Afman
27 oktober 2020

Snel bezorgd. Prima eten. Ook de Babi Pangang. Miste alleen de atjar onder de pangang

JB
26 oktober 2020

zoals altijd Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack.S
24 oktober 2020

en weer Heerlijk gegeten ;)

Jona Mol
23 oktober 2020
Patrick
23 oktober 2020

Ik vint jammer dat jullie geen gebaken banaan verkoopen

Erik
21 oktober 2020

Het was weer fantastisch.

Melanie
18 oktober 2020

Sneller bezorgd dan verwacht en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lukas
17 oktober 2020

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Edens
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten

Jo
16 oktober 2020

Snel en goed!

Benn
15 oktober 2020

Top levering

Anoniem
12 oktober 2020

Snelle bezorging op de aangegeven gewenste tijd. Het eten was goed warm en smakelijk! Het koude blikje frisdrank werd netjes apart verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen.

K.O.
11 oktober 2020
Erik
10 oktober 2020

Het eten was weer fantastisch. En opnieuw weer een hele snelle en nette bezorging.

Elly
9 oktober 2020

Zoals altijd, heerlijk! Sinds ik jullie heb ontdekt bestel ik nergens anders meer.

Harry
8 oktober 2020

Al vaker besteld, altijd top! Goede porties, netjes op tijd, dikke prima

Vliegers
4 oktober 2020

Zo als altijd super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Luttje
4 oktober 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristin
1 oktober 2020

Ordered 5 times before-the food was always great. Today-ordered bami and found 2 black hairs in the food after 2 bites. Sadly, never ordering from here again.

Eric
30 september 2020

Erg goed! Snelle bezorging. We gaan zeker vaker bestellen.

Carolien
29 september 2020

Snel, vriendelijk en heel erg lekker!

MJ Riddering
29 september 2020
Ingrid
27 september 2020

Heerlijk eten, dit keer miefang met garnalen en miefang met rundvlees, veel garnalen, veel vlees. Kip sate licht pittig en erg zacht vlees...ideaal dat je het kan laten bezorgen. Wij gaan dat zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenn
22 september 2020

Altijd vaste klant, helaas heb ik een lange tijd niet zulke droge kipvleugels en bami oangang gegeten. Hoop det de kwaliteit snel weer op niveau ja.

Thea
21 september 2020
E. Luttje
20 september 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beekman
18 september 2020

Wij vonden de saus van de babi pangang te dik. Er zat, maar ons idee, teveel bindmiddel in. Dat was de vorige keer ook zo. Jammer.

MZ
14 september 2020

Zoals gewoonlijk weer prima! Lekker eten, goed op smaak, lekker warm en een beste portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuel
14 september 2020

Maandpakket september was heerlijk! Alleen pindasaus had wat mij betreft nog wel wat pittiger gemogen, maar de rest maakte het meer dan goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
12 september 2020

Super! Heerlijk verse groenten, mals vlees en een smakelijke bereiding. Niet de eerste bestelling, en ook niet de laatste.

henk
10 september 2020
Ben
7 september 2020

Goede service en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

shaun
7 september 2020

the best chinese i have had in groningen

E. Luttje
4 september 2020

Prima

Herms
3 september 2020

Uitstekende kwaliteit eten, mooi snel bezorgd. Ze doen niet zuinig met de porties, dus we kunnen er altijd twee dagen van eten! Dit restaurant is onze favoriete en vaste Chinees in Groningen.

Sanne
2 september 2020

Wij hebben heerlijk gegeten en de service is heel goed. Omdat we zowel vegetarische als reguliere gerechten hadden besteld, werden we gebeld om te verifiëren of dit klopt, super service en snel bezorgd. Favoriete chinees restaurant.

jolanda
1 september 2020

snel bezorgd, alles lekker vers en smakelijk. en niet duur. ech een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Me
28 augustus 2020

Ik had niet ons gratis blikje Fanta erbij gekregen. In de mail stond eerst dat het over een uur bezorgt zou worden(!) .20 minuten later een mail dat onze bestelling onderweg was....

André
25 augustus 2020
Mark
23 augustus 2020

Prima kwaliteit en snel bezorgd! Verzocht om sambal bij opmerkingen en dat werd ook keurig en in ruime mate bijgeleverd, top!

D.
23 augustus 2020

Prima

bossina
22 augustus 2020

prima service en heerlijk eten!

Sternsdorff
14 augustus 2020

Snelle levering

Familie Risselada
9 augustus 2020

Het was weer heerlijk en precies op tijd! Groeten aan Marvin en Matijn van Roelof en Maarten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janna
8 augustus 2020

Ook zonder vet sin heerlijk

Heerlijk gegeten
8 augustus 2020

Goede service! Lekker gegeten!

Michiel Meertens
7 augustus 2020

De beste Chinees in Groningen. Eten is met zorg klaar gemaakt, dat proef je. De bezorging is altijd mooi op tijd. Diamant is een aanrader.

Michael Wilkinson
4 augustus 2020

Heel lekker eten, heel ruime porties, zeer snel bezorgd

Albert V.
29 juli 2020

Normaliter is de kwaliteit excellent en daarom bestel ik ook vaak bij Restaurant Diamant. Dit keer waren er echter dumplings als voorgerecht bezorgd, in plaats van de geselecteerde garnalen. De Thaise curry was weer bijzonder lekker.

Korf
27 juli 2020

Uitstekend,goede kwaliteit,heel lekker,en ruim op tijd geleverd, ga zo door,compliment aan de kok, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eppo Luttje
27 juli 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Catrien
26 juli 2020

Al jaren een vaste en zeer tevreden klant. Super snelle bezorging, vriendelijk, geweldig eten en een keurige prijs. Ik zeg doen ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Sternsdorff
25 juli 2020

Eten prima en bezorging OK

Richie
25 juli 2020

Door de lange rit van de bezorger waren de loempias en garnalen beetje zompig. Voor de rest toppie, zeker weer bestellen

jolanda
19 juli 2020

zoals steeds, lekker en netjes en snel bezorgd.

Lucas
15 juli 2020

Zeer snel geleverd en prima kwaliteit!

Anne
14 juli 2020

Echt grote porties en snel bezorgd. Ook erg lekker.

Muller
13 juli 2020

Snelle bezorging. Smaak prima, hoeveelheid is veel. Maarrrr, niet krokant, wat aan de "sompige" kant. Ik denk dat het vlees eerst gekookt is, mis het krak. Let wel smaakte wel goed.

Marjan
9 juli 2020

Ik miste twee gratis Fanta. Maar het eten was heerlijk groetjes marjan.

Anoniem
5 juli 2020

Uitstekend!! Beste Chinees van groningen! Conplimenten

bosman
5 juli 2020

goed eten en netjes bezorgd

ahdj
1 juli 2020

op de minuut bezorgd, erg lekker, goed gevuld, ruime portie. had iets warmer gemogen

Ben
1 juli 2020

Heerlijk gegeten!

Groningen
26 juni 2020

Altijd heel verse groenten die kort gekookt of gewokt zijn Na bezorgen is het eten behoorlijk warm En alles goed verpakt

Ineke Leemburg
26 juni 2020

Wij zijn altijd zeer tevreden over Chinees restaurant Diamant.

E. Luttje
24 juni 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
22 juni 2020

Bezorging 25 minuten eerder dan aangekondigd, eten prima warm, vriendelijke bezorger, topmaaltijd!

RJ
20 juni 2020

Super snel bezorgd en smaakte weer lekker, maandmenu deze week voor de 2e keer.

Tom
16 juni 2020

Maand menu besteld, Goed gegeten en zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kosters
11 juni 2020

altijd heet bezorgd!

Erik
9 juni 2020

Het eten was uitstekend, maar de bezorging minder. De bezorger kwam wel aan op de gecommuniceerde tijd, maar hield aan de deur zijn helm op en keek me niet aan. Vreemd en onvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
8 juni 2020

Als enige verbeterpuntje zou ik kunnen verzinnen een iets snellere bezorging, maar verder smaakte het ontzettend goed en was de bezorging ook op het moment dat was doorgegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annique
8 juni 2020

Heerlijk eten gehad! Snel bezorgd en erg tevreden. Ik bestel hier vaker en kom zeker weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
7 juni 2020

Heerlijk eten op tijd bezorgd en goed heet .vriendelijke bezorging.

Sandra Slotegraaf
6 juni 2020
M Meertens
3 juni 2020

Voor de 2e keer bij Diamant besteld. Fantastisch lekkere maaltijden gegeten. Volgende keer bestellen we zeker weer bij Diamant. Een aanrader.

bosman
1 juni 2020

was prima klaargemaakt en verzorgd en de bestelling werd ruim op tijd aangeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
26 mei 2020

Eerdere keren altijd prima gegeten. Echter van de week 2 uur op het maand menu moeten wachten en was het eten bij aankomst koud en de kwaliteit erg matig. Toen we na 1.5 belde waar het bleef werden we zeer onvriendelijk te woord gestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
25 mei 2020
LK
24 mei 2020
Smith
24 mei 2020

Ossenhaas pikant met groenten...mmmmm..Te lekker!!

Danny van Vliet
24 mei 2020

gewoon goede kwaliteit en jaja zeker op tijd geleverd

J.D. Legger
23 mei 2020

zoals gewoonlijk zeer goed van kwaliteit

SJT
23 mei 2020

Heerlijk gegeten. Lekker veel en heerlijk van smaak.

Anoniem
20 mei 2020
J. Kom
19 mei 2020

Prima, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oriana Jippes
18 mei 2020

Prima service, lekker en snel bezorgd!

Catharina
16 mei 2020

Wederom super gegeten en het was er zelfs binnen 20 minuten! Ik bestel hier met enige regelmaat het maandmenu voor 2 personen en we kunnen hier 3 dagen van eten. Erg smaakvol, uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!!

Michiel
15 mei 2020

Goede hoeveelheden, redelijke kwaliteit. Vooral de kip met ketjapsaus uit het maandmenu was lekker!

Haan
13 mei 2020

Top

j.klunder
13 mei 2020

Babipangang is de laatste tijd minder

Sjt lang
13 mei 2020

Prima snacks gehad, niks op aan te merken.

Leemburg
13 mei 2020
J. Schut
12 mei 2020

Ik kom al jaren bij Diamant, echter was deze keren het eten laf en zat er weinig groente en vlees door de maaltijd. Dit was vroeger wel anders. Jammer.

Trystan
10 mei 2020

Erg lekker eten en snelle levering

Mirjam
7 mei 2020